З урахуванням усіх протиепідемічних заходів, з метою перевірки дотримання калькуляції та вимог технологічних карток щодо приготування страв, визначених двотижневим меню, дотримання санітарно-гігієнічних норм робочих місць працівників кухні, перевірки вагових норм виходу готової продукції, з 01 по 05 лютого 2021 року адміністрацією та бракеражною комісією спеціальної школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 9 міста Києва було здійснено перевірку організації харчування учнів 1-12 класів.
Моніторинг показав, що якість харчових продуктів і готових страв, виконання норм харчування, дотримання протиепідемічних та санітарно-гігієнічних вимог, естетичність подачі готових страв організовано на належному рівні. Щоденний раціон учнів включає в себе овочі, м’ясні та рибні вироби, кисломолочні продукти, хлібобулочні вироби, мед та різноманітні напої.